Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezervoare polietilena / polipropilena

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezervoarele cilindrice verticale pentru aplicatii industriale se produc la comanda sub forma de unicat in functie de cerintele fiecarui client / proiect in parte. Sunt produse din polietilena de inalta densitate PE100 cu protectie la razele UV de culoare neagra sau din polipropilena. Sunt realizate prin procedeul de sudura in plastic realizata de sudori certificati in sudura in material plastic.
Materialul din care se realizeaza rezervorul se alege in functie de lichidul (agentul chimic) ce trebuie stocat in rezervor, temperatura lichidului de stocat si mediul ambiant in care se instaleaza rezervorul.
Se pot realiza rezervoare cilindrice cu diametre cuprinse intre 600 mm si 3.000 mm. Inaltimea variaza in functie de cerintele fiecarui client in parte. Astfel se pot realiza rezervoare cu capacitati de la 1 metru cub pana la 50 metri cubi (1.000 litri pana la 50.000 litri).

Rezervoarele cilindrice verticale pentru aplicatii industriale sunt in general realizate dintr-un fund plat, un corp in forma de cilindru si un capac de forma conica, toate unite prin sudura in plastic cu echipamente de sudura specifice. Sunt prevazute in mod standard cu conexiuni cu flansa pentru incarcarea si refularea lichidului stocat, cu gura de vizitare si cu carlige de ridicare. Acestea sunt pozitionate conform instructiunilor oferite de client.
Suplimentar, la cererea clientilor, rezervoarele pot fi prevazute cu diferite accesorii: indicatoare de nivel, scara de acces, robineti de golire sau umplere, rezistente electrice anti-inghet, izolatie termica anti-inghet, suporti pentru mixere, rezervoare cu pereti dubli, etc. La comanda se pot realiza rezervoare cilindrice verticale cu podea inclinata cu instalare pe podea inclinata sau pe podea dreapta.

Rezervoarele cilindrice verticale pe care le oferim se pot folosi in diferite aplicatii:

- Rezervoare pentru stocare de apa potabila, apa tehnologica sau apa uzata
- Rezervoare industriale pentru depozitare de agenti chimici corozivi sau substante periculoase
- Rezervoare pentru stocare sau depozitare diferite substante chimice cum ar fi glicol, antigel, detergenti sau sapunuri lichide
- Rezervoare de stocare apa anti-incendiu
- Rezervoare de mixare si dozare diverse substante chimice

Principalele avantaje ale rezervoarelor cilindrice verticale realizate din polietilena de inalta densitate sau polipropilena sunt:

- Proiectare personalizata pentru fiecare rezervor in parte
- Rezistenta chimica ridicata fata de majoritatea agentilor chimici corozivi (acid sulfuric, acid clorhidric, etc.)
- Rezistenta la coroziune si abraziune
- Durata de viata indelungata (minim 50 de ani) si rezistenta mare la actiunile mediului inconjurator
- Datorita greutatii relative scazute, acest tip de rezervoare sunt mult mai usor de manipulat si transportat fata de rezervoarele realizate din materialele conventionale.
- Sunt aprobate pentru contactul cu apa potabila sau cu alimentele, nu afecteaza in nici un fel continutul produselor stocate in interior
- Materialele din care sunt realizate previn dezvoltarea algelor si a bacteriilor
- Datorita flexibilitatii in constructie, rezervoarele pot fi echipate in asa fel incat pot fi integrate cu usurinta in diferite instalatii

Rezervoarele sunt proiectate si realizate in conformitate cu standardele europene EN 12573: 2000 (partile 1, 2, 3 si 4), EN1778:2000 , precum si in conformitate cu Standardul tehnic German ATV-DVWK-A 127.

Pentru fiecare rezervor livrat putem emite urmatoarele documente de calitate:

- Calculul static conform standardelor de mai sus
- Certificat al materiei prime din care s-a realizat rezervorul
- Certificat al sudorilor in plastic care au sudat rezervorul
- Raportul de inspectie finala a produsului
Trimite mesaj
Din Gura in Gura